NOBEL Corporation hrvatska je tvrtka čija je osnovna djelatnost prodaja uređaja za poboljšanje kvalitete vode u domaćinstvima, uredima i poslovnim prostorima, a dio je grupacije Nobel corporation koja svoje poslovne aktivnosti obavlja u desetak zemalja Europe.

S radom u Hrvatskoj započela je 01.01.1999. Sjedište tvrtke je u Zagrebu, Hrvatskog sokola 55.

NOBEL Corporation nije prva na našim područjima ukazala na problematiku onečišćenosti pitke vode, ali je prva koja je ponudila moguća rješenja.

Ponuda tvrtke isprva je naišla na neprimjeren otpor tržišta zbog opće neinformiranosti i ispolitiziranosti problematike ugroženosti kakvoće pitke vode. No godine upornoga rada i naša vjera u neophodnost ovakvih uređaja u svakom domu doveli su do buđenja ekološke osviještenosti i zdravijeg načina življenja, te do preko 10.000 zadovoljnih korisnika.

Upravo su oni danas naša najveća potpora u radu. Izravnom osobnom preporukom zadovoljnih korisnika naših uređaja često dolazimo do novih korisnika. Sve je veći broj onih koji u životu traže više i bolje od prosjeka. Kako još uvijek većina stanovništva nije svjesna potrebe za pročišćavanjem vode za piće i kuhanje, tvrka Nobel corporation odlučila je približiti informaciju i mogućnosti rješenja kroz živu riječ, tj. odlučila se na plasman uređaja putem direktne trgovine. Na taj način omogućeno je svakom građaninu da u svom domu dobije uvid u sve vjerodostojne informacije koje su mu potrebne prilikom donošenja odluke o ulaganju u ovakve sustave u svrhu unapređenja kvalitete života i zdravlja svoje obitelji.